Coquetes de botifarra amb poma

Avui us porto la recepta del primer plat que hem fet aquest diumenge per dinar! La vaig aprendre a fer en un taller de cuina del ccvic el Montseny que va començar aquest mateix dimecres i em va agradar molt, la vaig trobar molt original i a més estant boníssimes! 

A casa ja van dir que aquest diumenge tocava fer-la, perquè només de veure les fotografies que vam fer se'ls queia la baba...

A més és una recepta molt facileta i ràpida de fer, en poca estona la tindreu lleta i almenys a casa ha estat tot un èxit, no n'ha sobrat gens ni mica i mira que n'hem fet de més!!!

INGREDIENTS (per fer unes 20 coquetes)

- Una mica més d'un paquet de pasta per crestes (les trobareu a qualsevol supermercat, a la zona on hi ha els hojaldres, la pasta brisa...)
- 300 grams de botifarra negra o blanca 
- 2 pomes Golden
- 200 grams de formatge de cabra o formatge emmental
- Un grapat de panses i pinyons

PREPARACIÓ

Primer de tot posem a preescalfar el forn a 180ºC amb escalfor a dalt i a baix. 

Seguidament pelem i tallem la poma a daus petits, fem el mateix amb la botifarra i ho barregem tot, juntament amb les panses, els pinyons i per últim el formatge de cabra esmicolat (que ens servirà per lligar-ho tot).

Ara posem paper vegetal al damunt de la bandeja de forn i hi anem repartint les crestes, una al costat de l'altra, sense que es toquin, després hi repartim el farcit per sobre i les posem al forn durant aproximadament uns 15 minuts, just fins que comencin a agafar color. I ja les podem servir!

Són bones acabades de fer, però també ho són tèbies i fins i tot fredes. Són una bona opció per si us heu de fer-vos el dinar el dia abans i també si us el teniu d'emportar amb el tupper (no cal posar-les a la nevera, es conserven més bé a temperatura ambient). I és que d'això tracta el taller, de menjar per emportar ;) 

Bon profit i bon dilluns!

1 comentari:

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!