Amanida amb taronja, pinya, fruits secs i formatge fresc

Com que últimament només he posat receptes dolces, avui us porto una recepta diferent i molt lleugera, perfecte per després de festes, i molt ràpida i senzilla de fer. És una amanida molt vistosa i riquíssima!

Fins fa poc encara no havia posat mai taronja a les amanides. La idea la vaig treure del blog de Juego de sabores i la veritat és que queda genial. Des de llavors, gairebé sempre que en faig n’hi poso!

La resta d’ingredients són els que tenia per casa. Amb les amanides sempre ho faig així, depenent del que tenim per casa, hi poso una cosa o una altra.

INGREDIENTS (per a dos persones)

- Barreja d’enciams
- Una taronja tallada a làmines
- 1 ració de pinya tallada a daus petits
- Formatge fresc tallat a daus petits (1 terrina)
- Nous picades en trossos petits (al vostre gust)
- Aranyons (al vostre gust)
- Sal
- Oli d’oliva
- Crema balsàmica de Mòdena

PREPARACIÓ

Primerament posem a la base del plat la taronja laminada, després hi posem la barreja d’enciams pel damunt i a continuació hi anem repartint els trossos de pinya, els de formatge fresc, les nous i els aranyons. Finalment hi posem una mica de sal, un rajolí d’oli d’oliva i per últim el vinagre!

Boníssim!

I com que a casa hi ha a qui no li agrada la taronja, en el cas d’avui, en comptes de taronja li he posat una mica de confitura de codony tallada petita i la veritat és que és un ingredient que queda perfecte amb l’amanida i el formatge fresc!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!